Tagskruer – Hvilke bør du vælge

Alt efter hvilken tagtype du har valgt, skal du bruge den rigtige type af tagskruer og der er flere modeller at vælge imellem. Find ud af hvilke skruer til taget, der er de rigtige og køb dem så over nettet – det kan jo være du sparer penge.

 

Tagskruer  i mange versioner

Med tagskruer er det vigtigt at vælge de rigtige til den type tag, du har valgt at købe og vælger du den forkerte kan det betyde ødelagte tag eller tagplader der skal skiftes før det egentlig havde været nødvendigt.

Til ståltag er det en type af skruer, til trapezplader er det igen en anden type og til eternittag er det en helt 3 type af skruer, der skal bruges. Find ud af hvad den rigtige type hedder – du kan ofte få informationen ved den forhandler, du køber skruerne ved.

 

Find dem på nettet

Har du mulighed for at købe taget på nettet, får du også næsten altid mulighed for at købe skruer til taget med. Her er det igen vigtigt enten at spørge forhandleren af taget eller finde ud af hvilke skruer, der skal bruges til taget.

Vælger du tagskruer, har de ofte et bestemt hoved, hvor det til boremaskinen kan være nødvendigt at købe den helt rigtige bits til det. Det gør det meget lettere for dig at lægge tag og det sådan det skal være.

 

Dine tips til tagskruer

Hvad har du selv gjort dig af erfaringer dengang du skulle lægge tag, er der nogle tagskruer, der er bedre end andre? Del gerne din viden lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *