Onduline Tagplader

Har du behov for et tag, der skal bruges til redskabsrummet, legehuset eller noget helt tredje i samme dur, så er det ikke til at komme uden om denne type af tag – med Onduline tagplader har du mange valgmuligheder og det er let at lægge.

 

Brug Onduline fordi…

Der er flere grunde til at vælge denne type tagplader, da det er billigere end glaseret tegl, det er lettere at lægge, mere holdbart end brugte tagplader og har du brug for det, kan det sagtens bruges som klare tagplader, hvis der er behov for ovenlys.

Det er lavet som bølgeprofiler og af et 100 % naturvenligt genbrugsprodukt, der kan fås i farverne grøn, rød, brun og sort samt klart. Der er endnu flere fordele ved Onduline, da en speciel produktionsteknik forhindrer pladerne i spaltning og krakelering.

 

De bedste steder for Onduline tagplader

Vil du gerne bruge denne type af tagplader, der er meget let at lægge op, skal du stort set kun bruge hammer, søm og sav, så kan du lægge tag på kolonihaven, garagen, legehuset og redskabsskruet. Det kan dog være vigtigt at huske på klassificeringen af tagdækning og overholde gældende regler.

 

Egne erfaringer

Har du gode råd, erfaring eller tips når det kommer til lægning af Onduline tagplader, så skriv dem endelig her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *