Trapez Tagplader

Trapez tagplader er et populært valg, men løsningsmulighederne er samtidig mange, hvorfor denne artikel retter fokus mod brug af trapez tagplader, som er en ideel tagløsning til lette konstruktioner.

Det er en unik følelse at påbegynde et boligprojekt og berige boligen med en moderne tilbygning, men den indledende proces kan være en smule indviklet, hvis man ikke er en erfaren fagmand eller tagspecialist. Derfor denne guide.

 

Plasttag med trapez tagplader

Plasttag har i mange år prydet carporte, udestuer og andre lette konstruktioner over hele Danmark, da plasttag repræsenterer en billig tagløsning. Derudover er tagplader i plast garant for stabilitet såvel som fleksibilitet, samtidig med at de er nemme at skære til og montere. Det er attributter, der har gjort plasttagplader til en foretrukken tagløsning hos tagspecialister og boligejere.

Blandt de mest populære plasttagplader finder man trapez tagplader, der ofte benyttes til udestuer, terrasser og vinterhaver, idet trapez tagplader er synonym med en masse naturligt lys. Ståltagplader besidder mange af de samme karakteristika, men de tillader ikke solens stråler at trænge igennem.

Derfor er trapez tagplader en populær tagløsning, når ønsket er at berige tilbygningen med naturligt lys. Plasttage bestående af trapez tagplader har også den fordel, at man – som boligejer uden den store forståelse for håndværkerfaget – nemt kan montere tagpladerne og indfri drømmen at udføre et gør-det-selv-projekt. Derudover er et plasttag nemt at rengøre og vedligeholde.

 

Farvevalg

Trapez tagplader produceres ikke i et væld af farver, og blå, hvid og opal udgør de dominerende farvekombinationer. Grunden hertil er, at det gør det nemmere for solens stråler at lyse tilbygningen op – alle trapez tagplader er produceret med indbygget uv-filter, der beskytter mod skadelig solstråling. Et indstøbt uv-filter betyder også, at tagpladernes levetid og styrke forbedres markant.

 

Garanti og pris på trapez tagplader

Der findes en del danske forhandlere af trapez tagplader, som har lanceret webbutikker, hvor de udbyder tagplader til fordelagtige priser. Det er imidlertid en god ide at sammenligne prisniveauet og garantiordningerne hos de forskellige forhandlere, inden man slår til. En forhandlergaranti på mindre 10 år burde betyde, at man går videre til den næste forhandler på listen – en garanti på 10-20 år burde være minimum.

Prisniveauet på trapez tagplader varierer en smule, og man skal være bevidst om, hvor massive tagpladerne skal være, og hvilke mål de skal opfylde, inden man påbegynder et køb. Derfor kan prisen på nye trapez tagplader svinge fra 110 DKK (110*240cm) til 550 DKK (110*620cm) – afhængigt af tagpladernes længde og bredde.

 

Forhandlere af trapez tagplader

Der er ingen tvivl om, at det er nemmest at købe nye trapez tagplader via internettet, hvor man i ro og mag kan finde frem til den rette forhandler. Nedenfor har vi lavet en liste over forhandlere, der kombinerer fordelagtige priser med gode garantiordninger:

Vores liste er ikke udtømmende, da der findes et væld af lokale leverandører. Men ovenstående forhandlerliste er kendetegnet ved landsdækkende forhandlere af trapez tagplader, der tilbyder levering til døren.

Skriv en kommentar

I nedenstående felt kan du skrive en kommentar til artiklen eller efterlade gode råd til boligejere, der er på udkig efter billige trapez tagplader i god kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *