B9 Tagplader

B9 tagplader bruges som regel på industribygninger og landbrugsejendomme eller til facadebeklædning og nogle gange som loft i parkeringskældre. Har du en ejendom af den type, der har brug for nyt tag, er det ikke til at komme uden om B9 tagpladen som et godt valg.

 

Hvad og hvorfor med b9 tagplader

Det er som regel en ubehandlet bølgeplade i miljøvenlig fibercement du får, når du vælger en B9 tagplade og den er som regel fremstillet af sand, vand, fibre og cement. Det giver en slidstærk og hård overflade, der gør det godt i mange situationer.

Ønsker du at give den farve er det bedst at lade en autoriseret male den, da der skal bruges specielle maskiner til det, er det ældre B9 tagplader du har, kan der ofte være asbest i den og det kræver yderligere sikkerhed at rengøre og vedligeholde den, så der skal du kontakte fagmanden.

 

Find tagpladen på nettet

Vil du gerne finde dine tagplader på nettet, er der flere forhandlere, der gerne vil sælge dem til dig, så brug lidt tid på at surfe rundt, kontakt dem og få dem til at give dig et uforpligtende tilbud, så du kan få den bedste pris.

 

Har du erfaringer med B9 tagplader

Er der ting man skal være opmærksom på, når du lægger tag med denne tagplade, vil du dele dine tips og tricks, er du velkommen lige her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.