Ståltag priser – Lave priser online

Med de mange typer af tag der findes – også online – er det vigtigt at finde ud af hvilken type af tag, der er det rigtige valg til dit behov. Med lave ståltag priser, kunne et ståltag måske være det rigtige valg, find ud af mere her.

 

Ståltag – et klassisk tag

Et af de mere klassiske tag, der findes på markedet, er helt sikkert ståltag og du kan bare kigge rundt i dit boligkvarter, hvis du skulle være i tvivl. Du kan finde flere typer af ståltag og det giver igen mulighed for ståltag priser, der er til at håndtere. Et af de mest kendte ståltag er helt sikkert Decra, som findes i flere forskellige udgaver og har været eksisterende i Danmark i mere end 25 år.

I et ståltag, er der normalt en kerne af stål belagt med forskellige komponenter, der gør taget stærkt og holdbart. Ofte er det aluzink og så en slagfast pulverlakering eller en keramisk farvet stengranulat. Taget er forholdsvis let at lægge og det er da også en grundene til at det er så populært som det er.

 

Hvor bruger du ståltag

Med den lave vægt de fleste ståltags elementer har, er det let at lægge ståltag på alle tag. En af de andre fordele ved et ståltag er muligheden for at lægge det ovenpå et eksisterende tag. Det giver dig mulighed for ståltag på stort alle steder, du mangler et nyt tag og de forholdsvise gode ståltag priser gør det muligt både at købe til mindre og større projekter.

 

Gode tips og vedligeholdelse af ståltag

Når du har et ståltag kan der forekomme alger på det, så vælg et godt algebekæmpelsesmiddel eller få det algebehandlet en til to gange om året. Hvis du selv vil lave algebekæmpelse er blandt andet Rodalon et godt valg.

Skal du op at gå på taget, må du kun gå på det med gummisko, vælg kun at træde i de såkaldte bølgedale, som er den lave del af taget. Er taget stejlt og føler du ikke det er sikkert at gå på, så skal du bruge en stige. Et sidste godt råd, er muligheden for at spule det med en højtryksrenser, hvor trykket maksimalt må være 140 bar.

 

Ståltag priser på nettet

Det er efterhånden muligt at finde ståltag priser på nettet, som gør det til en god investering og derfor vil det mere og mere blive på nettet du finder din forhandler af ståltag. Det kan være et online byggemarked eller forhandler af ståltag.

 

Hvad gjorde du

Hvor fandt du dit ståltag? Hvad valgte du af løsning og hvilke erfaringer har du gjort dig, som kan være med til at hjælpe os andre – skriv det her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *